Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 15:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Май » 29 » Талановиті діти України навчаються в Центрі естетичного виховання
19:12
Талановиті діти України навчаються в Центрі естетичного виховання

"ЛЮБИСТОК" - ЗНОВУ КОНКУРС, ЗНОВУ "ГРАН-ПРІ"

 

 

 

Міжнародний фестиваль-конкурс «Талановиті діти України» проводиться з метою розкриття таланту, індивідуальності та творчого потенціалу дітей та молоді України і світу, відкриття яскравих особистостей. Для кожної дитини участь у фестивалі є справжнім випробуванням творчих сил, але організатори  впевнені, що талант, відданість та віра допоможуть всім учасникам у конкурсі. Цей проект дає високу оцінку досягненням учасників та надихає на нові звершення у мистецтві, допомагає молодим талантам звершувати кроки до мети та до здійснення мрії, даючи шанс кожному показати чи випробувати свої можливості та здібності на великій сцені.

Нещодавно  відбувся дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс “Талановиті діти України” в номінаціях “хореографія”, “інструментальна музика”, “вокальне мистецтво” та “художнє читання”. В конкурсі взяли участь і вихованці народного фольклорного ансамблю «Любисток» Центру естетичного виховання під керівництвом Тетяни Стегайло, заслуженого працівника культури України. Колектив виступив в двох номінаціях та за рішенням журі став абсолютним переможцем дистанційного фестивалю-конкурсу "Талановиті Діти України".

На фестивалі було представлено майже 30 колективів з усієї України, але не дивлячись на жорстоку боротьбу шосткинці не повернулися з пустими руками, отримали «Гран-прі», особисті дипломи, медалі та запрошення на нові фестивалі. Керівник колективу отримала Подяку від організаторів та Сертифікат про пройдені майстер класи з вокалу, акторства та хореографії.

Щиро радіємо успіхам наших вихованців, для яких, можливо, це перший крок до великого творчого майбутнього. Сьогодні вони навчаються в Центрі естетичного виховання – завтра прославляють Україну!

Переможцям же бажаємо натхнення та подальших успіхів!

  

   

  

Переглядів: 659 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024