Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 08:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Сентябрь » 27 » Тиждень позашкільної освіти в ЦЕВ
16:47
Тиждень позашкільної освіти в ЦЕВ

ТИЖДЕНЬ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ЦЕВ!

 

 

 

З 16 по 25 вересня 2022 року в Шосткинському центрі естетичного виховання пройшов тиждень позашкільної освіти, присвячений Дню позашкілля.

Позашкільна освіта - невід’ємний складник освіти, що охоплює велику кількість дітей, які розвивають свої здібності, таланти й готуються до майбутньої професії завдяки роботі самовідданих педагогів закладу позашкільної освіти. Як зробити дозвілля дітей цікавим і позитивним, як дозволити дитині не тільки відпочивати від уроків і домашніх завдань, а й наповнити час корисними діями та інформацією - про це знають педагоги ЦЕВ.

У рамках тижня в нашому закладі пройшов марафон цікавих заходів «Палітра життя позашкілля» для школярів та вихованців колективів. Педагогами було організовано та проведено низку різноманітних творчих заходів. Кожен день на сторінках своїх колективів у мережі Facebook педагоги ділилися яскравими відео, цікавими моментами.

Квіз-подорож «Веселкова країна позашкілля» провели Наталія ГАНЮШИНА та Вікторія ШАЛДА. Дітям у розважально-ігровій формі  запропонували відправитися в подорож кольорами веселки, де учні спробували себе в ролі акторів, співаків, танцюристів, мали змогу намалювати «Віночок Перемоги», створити з витинанок прапор України, сплести живе різнокольорове намисто, позмагатись в естафетах, відчути себе зірками Тік-току. 

      

Діяльність позашкілля Шосткинщини в умовах воєнного стану, самовідданність керівників та унікальність колективів, спільне бажання наблизити Перемогу не мають рівних. В рамках марафону була створена відеоробота «Ми віримо в ЗСУ», вихованці та наставники нашого закладу передали нашим військовим свою підтримку, світло, сподівання, тепло, надію, натхнення, наснагу, турботу, повагу, вдячність, щирість, добро, любов дитячих сердець. Для нагальних потреб ЗСУ Шосткинський ЦЕВ передав: 5 тепленьких пледів, 8 комфортних спальників, м’якеньку ковдру, 2 затишних плащів – накидок, які наші військові вже отримали.

Акція «Серенада для лелеки» пройшла біля Шосткинського пологового будинкуВихованці «Зразкового худоджнього колективу» театру естрадної пісні «Мікс», керівник Ірина ЛЕГЕЙДА підготували вокально – хореографічну композицію «Лелеча пісня». Вихованці та керівники колективів передали малятам та їхнім батькам подарунок та сертифікати - запрошення до творчих колективів закладу.

      

Виставу в бомбосховищі «Тимчасово недоступний» влаштували  вихованці «Народного художнього колективу» театру «Дзеркало», керівник Світлана РАЗЛОМОВА, «Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток», керівник Тетяна СТЕГАЙЛО, ансамбль сучасного танцю «Едем», керівник Яна БОГДАШКИНА. Вистава була міксована прозою, віршами та сучасними українськими піснями. В ній - щемлива історія з життя людей, які вимушені були залишити свої домівки, описані реальні долі родин, де загинув батько, син чи наречений. Вистава завершилась на позитивній ноті з вірою і сподіваннями на  скорішу перемогу. Світлана Петрівна зазначає:  «Дитяча творчість завжди надихає, дарує радість! Навіть в карантинні часи ми шукали можливість вийти до наших глядачів і зробити їх щасливішими. І зараз в такий складний час для нашої країни діти теж не можуть мовчати! Ми відкриваємо свій творчий фронт! Ми хочемо теж наближати перемогу!»

      

За словами Анжели ВИСОЦЬКОЇ, заступника директора ЦЕВ «Позашкілля – важлива частина системи освіти. У непростий час для нашої країни ми маємо навчати, розвивати у юних вихованців почуття патріотизму».

Творчість наших вихованців – невичерпна, а креативність та майстерність педагогів допомагає розкритися дитячим здібностям, емоціям і почуттям.

Переглядів: 1096 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024