Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 08:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Июнь » 25 » Тиждень розваг у Центрі естетичного виховання
18:16
Тиждень розваг у Центрі естетичного виховання

ТИЖДЕНЬ РОЗВАГ У ЦЕНТРІ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

 

 

 

 

Літо - це дивовижна і благодатна пора, яка дає можливість наповнити життя дітей яскравими враженнями, несподіванками, задоволенням і красою.

Таким і є ІІІ навчальний семестр у Шосткинському центрі естетичного виховання.

Педагог-організатор Вікторія ШАЛДА і культорганізатор Наталія ГАНЮШИНА залучають вихованців ЦЕВ до розваг, відпочинку і створюють веселу, доброзичливу атмосферу в цей нелегкий час.

Цей навчальний тиждень розпочався пізнавальною грою-квестом «Підкорювач стихій» для вихованців «Зразкового художнього колективу» театру – студії естрадної пісні «Мікс», керівники Ірина ЛЕГЕЙДА, Галина ПРИХОДЬКО, Олена СТАРИКОВА. Маленькі та завзяті вихованці колективу проявили винахідливість та згуртованість. Орієнтуючись картою вони пройшли маршрут із різними складнощами, дві команди врешті-решт знайшли скарб у вигляді солодощів. Задоволені діти на радощах станцювали флешмоб під керівництвом педагогів.

         

У вівторок для наймолодших вихованців нашого закладу – вихованців другого року навчання школи раннього розвитку «Джерельце», куратор Валентина ВЛАДИКІНА пройшов їх перший випускний. Святково одягнені діти розповідали вірші, співали пісень, вітали своїх педагогів. Маленьких «джерельчат» прийшли привітати і вихованці «Зразкового художнього колективу» театру – студії естрадної пісні «Мікс», керівник Ірина ЛЕГЕЙДА та вручили пам’ятні подарунки, які знадобляться для навчання в школі. Завершилось свято розважально-ігровою програмою.

         

Активні вихованці «Зразкового художнього колективу» театру – студії естрадної пісні «Мікс», керівники Ірина ЛЕГЕЙДА, Галина ПРИХОДЬКО, Олена СТАРИКОВА поринули у гру-подорож «Вперед із піснею». Діти переміщалися по маршруту та виконували всі завдання гри виконуючи запальні українські пісні.

      

Вихованці «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз», керівники Віра та Василь ТИХОНОВСЬКІ та «Народного художнього колективу» театру «Дзеркало», керівник Світлана РАЗЛОМОВА пройшли гру-квест «Здорові діти – здорова нація». Наші вихованці вкотре показують і доводять, що здоров’я – запорука успіху та розвитку особистості. Квест проходив у дружній та життєрадісній атмосфері, залишивши тільки позитивні спогади.

В п’ятницю вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Світанок», керівник Тетяна ДЕМИЧ зустрілися з представниками Шосткинського районного управління ДСНС Олегом Роскошним та фахівцем відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Шосткинському районі Ігорем Алпановим, які розповіли вихованцям про те, як потрібно поводити себе з різними вибухонебезпечними предметами.

   

Педагог закладу, Сергій РОМАНЦОВ провів для вихованців майстер-клас з малювання. Діти з задоволенням малювали патріотичні малюнки, які згодом передадуть нашим захисникам на фронт.

      

Анжела ВИСОЦЬКА, заступник директора ЦЕВ, вручила випускникам свідоцтва про здобуття позашкільної освіти. Найменші вихованці колективу зворушливо привітали випускників та продекламували їм віршики з побажаннями.

      

Своєю невичерпною енергією, драйвом, яскравими посмішками наші вихованці заряджають і показують нам, педагогам, що є багато в нашому житті моментів, які потрібно цінувати.

Тож приєднуйтесь до дружньої родини Центру естетичного виховання та проводьте своє дозвілля разом з нами.

Переглядів: 3112 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024