Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 04:41

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Июль » 28 » У Центрі естетичного виховання пройшов національно-патріотичний захід «В духовності та єдності наша сила»
18:07
У Центрі естетичного виховання пройшов національно-патріотичний захід «В духовності та єдності наша сила»

"В ДУХОВНОСТІ ТА ЄДНОСТІ НАША СИЛА"

 

 

 

Сьогодні у Центрі естетичного виховання пройшов національно-патріотичний захід «В духовності та єдності наша сила», присвячений Дню Української Державності. Це свято в Україні відзначається вперше і пов'язане з утвердженням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Ми відзначаємо його сьогодні, 28 липня ― у день хрещення Київської Русі й розуміємо, що Українській державності не 30, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати у нас те, за що боролися і віками будували тисячі поколінь українців.  З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу перемогу. Перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності.
Під час заходу діти декламували вірші, молитви за Україну (театральний колектив «Дзеркало», школа раннього розвитку «Джерельце»), прославляли нашу неньку у танцях та піснях (ансамбль народного танцю «Джерельце», театр-студія естрадної пісні «Мікс»).  Всі хто відвідав захід мали змогу долучитися до майстер-класів декоративно-ужиткового мистецтва українських ремесел («Вишивка та в’язання», «Майстерня бісероплетіння», «Світ іграшки та сувенірів» «Дизайн соломою»), а вихованці студії образотворчого мистецтва «Мальва» дарували патріотичний аквагрим для всіх присутніх. Протягом заходу всі перехожі долучалися до збору коштів на підтримку ЗСУ, під час заходу було зібрано 1485 гривень, всі кошти передано до волонтерського центру «Шостка-Добро», для придбання матеріалів на виготовлення турникетів. У волонтерському центрі працюють наші педагоги з перших днів війни,  поєднуючи освітню діяльність з волонтерською, наближаючи ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ разом.
Будьмо сильні, маймо віру, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім й нашим воїнам, і все  буде Україна!

Фотозвіт

      

     

Переглядів: 2725 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Crytosix  
0
Онлайн-бот принесет вам богатство и удовлетворение. Telegram - @Cryptaxbot

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024