Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 04:29

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Март » 30 » У ЦЕВі відбулася атестація педагогічних працівників
18:12
У ЦЕВі відбулася атестація педагогічних працівників

У ЦЕВІ ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

 

 

30 березня 2021 року відбулася атестація педагогічних працівників закладів позашкільної освіти м. Шостка. Враховуючи епідемічну ситуацію та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції були дотримані усі протиепідемічні вимоги. Атестаційна комісія працювала в очному та онлайн-режимі на платформі Google Meet. До конференції долучилися педагоги Центру естетичного виховання, Станції юних натуралістів, Станції юних техніків, Клубу дитячої та юнацької творчості «Орлятко» Шосткинської міської ради Сумської області.

Атестаційна комісія, до складу якої входить адміністрація закладу, керівники закладів позашкільної освіти, головний спеціаліст управління освіти Шосткинської міської ради Зінаїда КУНИЦЯ, голова Шосткинської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Ірина НІКІТІНА працювала з дотриманням основних принципів атестації: гуманного та доброзичливого ставлення до педагогічних працівників, повноти, об’єктивності та системності оцінювання їх діяльності.

Розпочав засідання голова атестаційної комісії, директор ЦЕВ Володимир КИСЕЛЬОВ, який звернув увагу присутніх на те, що метою атестації педагогічних працівників є, перш за все, стимулювання цілеспрямованого і безперервного підвищення рівня їх професійної компетентності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Всі педагоги, які атестувалися в цьому році, виконали вимогу та пройшли підвищення кваліфікації шляхом навчання за програмами підвищення кваліфікації в СОІППО України.

Педагогічні працівники, які атестувалися цьогоріч, заздалегідь надали до атестаційної комісії необхідні матеріали з різних видів діяльності за міжатестаційний період, завдяки чому члени комісії мали можливість детально ознайомитися з результатами їх роботи.

Загалом, атестацію успішно пройшли 16 педагогічних працівників закладів позашкільної освіти м. Шостка. Для більшості з них атестація 2021 року була підтвердженням уже присвоєних кваліфікаційних категорій, деякі працівники закладів завдяки своїй наполегливій та сумлінній праці отримали підвищення категорій.

Підводячи підсумки, атестаційна комісія була задоволена результатами проведеної атестації і, насамперед, відповідальною підготовкою викладачів, які атестувалися, їх добросовісним ставленням до виконання професійних обов’язків.

Бажаємо всім педагогам успіхів у досягненні результатів в навчанні підростаючого покоління.

Фотозвіт

    

        

Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024