Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 08:33

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Июнь » 13 » У Шостці створюють єдиний в області дитячій онлайн-табір
07:11
У Шостці створюють єдиний в області дитячій онлайн-табір

ЦЕВ ЗАПРОШУЄ ДІТЛАХІВ ДО ОНЛАЙН-ТАБОРУ «KINDER DRIVE CAMP»

 

 

Пропонуємо Вашій увазі ненудні канікули!

Центр естетичного виховання «Юність» вирішив креативно урізноманітнити дозвілля  малечі.  Тут створюють єдиний в області дитячій онлайн-табір «KINDER DRIVE CAMP»

Ваші діти сидять вдома?

Їм нема чим зайняти свій мозок?

І поки Ви стурбовані тим, чим нагодувати своїх малюків на сніданок, обід і вечерю, вони безцільно блукають на просторах інтернету, зустрічаючи часом навіть сумнівної користі контент?

У зв'язку з введенням карантину в країні, багатьом дитячим таборам довелося відмовитися від проведення своїх програм на весняних канікулах 2020 в їх звичному режимі.

Такі вимушені заходи дали життя новому явищу, як Онлайн-табір.

Не важливо в якому ти місті, навіть не виходячи з дому, діти зможуть класно, весело, а головне з користю провести весняні канікули 2020.

Величезна кількість мотиваційних завдань, онлайн-квестів, онлайн майстер-класів, старих та нових друзів, найулюбленіших вожатих і, звичайно ж, це відмінний порятунок від нудьги! І ніякий коронавірус не стане перешкодою, і не зіпсує дітям весняні канікули!

Що таке онлайн-табори і їх "+"?

Це все ті ж табори, але в режимі онлайн. Завдяки онлайн-платформам, які пропонують організатори, дитина зможе вибрати для себе той напрямок, який їй подобається. В режимі онлайн поспілкуватися з однолітками, вожатими, пройти онлайн-квести або майстер-класи та багато іншого. Також це може бути просто доступ до якісного та корисного контенту.

Ідея створити дитячий онлайн-табір виникла у цевівців у зв’язку з карантинними обмеженнями.  "Нам самим це все цікаво, бо це робиться вперше. Тому ми зараз готуємо відео. Аналізуємо, що подобається дітям", - говорить керівник зразкового театрального колективу «Дзеркало» Світлана Разломова.

Онлайн-табір є єдиним на всю Сумщину. Працюватиме в одну зміну з 15 по 23 червня. Прямі ефіри проходитимуть в Фейсбуці та Інстаграмі. Таким чином можна залучити якомога більше малечі. Це може бути дітвора не тільки міста Шостки, а й нашого району і взагалі зі всієї області.

Кожен день у таборі буде тематичним.

Кожного дня учасники будуть виконувати завдання та отримувати бонусні лайки. Володарі найбільшої їх кількості отримають подарунки.

23 червня ми сподіваємось, що вже дозволять збір учасників і ми плануємо зробити закриття онлайн-табору в офлайн режимі. На дітвору буде чекати дуже багато сюрпризів. Це: фарби холлі, шоу мильних бульбашок, шоу диму, а головне - буде спільний яскравий флеш-моб, - розповідає заступник директора центру естетичного виховання Анжела Висоцька.

Елементи рухів флеш-мобу діти вивчать безпосередньо під час роботи онлайн-табору. Він буде під китайську  мелодію кококе.

Плюси онлайн-таборів:

  • безпечно - скажімо "СТОП" коронавірус;
  • той самий улюблений табір в затишній домашній обстановці;
  • використовуємо гаджет корисно;
  • знайомство з новими друзями;
  • цікава інтерактивна програма;
  • великий обсяг корисного матеріалу;
  • нові навички.

Зареєструватись до табору можна за телефоном: +380993528355

 

Переглядів: 619 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024