Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 09:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2022 » Июнь » 30 » Урочистості до Дня Конституції України.
15:22
Урочистості до Дня Конституції України.

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

 

 

 

28 червня в Шосткинському Центрі естетичного виховання пройшли урочистості до Дня Конституції України. Цей день має дуже вагоме значення для кожного українця і присвячується всім тим, хто піклується про нашу неньку та є щирими патріотами своєї держави. Зараз як ніколи ми пишаємося своєю країною, своїм народом, своєю історією. Конституція – хранитель прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої квітучої та сильної країни – України! Збережемо ж наш Закон заради безтурботного і спокійного життя кожного українця! Від всього серця дякуємо воїнам, які зараз боронять не тільки наші кордони, але й нашу свободу, незалежність та майбутнє.

У виконанні «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток, керівник Тетяна СТЕГАЙЛО та «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце», керівники Людмила МАКОВЕЦЬ, Яна ТРЕТ’ЯК пролунала пісня січових стрільців «Ой у лузі червона калина». Спільний яскравий флешмоб колективів запалив глядачів.

У цей святковий день були вручені свідоцтва про здобуття позашкільної освіти:

  • «Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток» - 11 випускників
  • «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце» - 8 випускників

Освітня програма колективів направлена на вивчення та популяризацію українського мистецтва, творчих надбань наших пращурів на танцювальній та вокальній ниві.

Церемонію вручення свідоцтв провела Анжела ВИСОЦЬКА, заступник директора ЦЕВ.

Теплі слова привітання пролунали від керівників колективів. Тетяна Стегайло, Відмінник освіти України, Заслужений працівник культури України, Заслужений діяч мистецтва України, яка весь цей час навчала, допомагала, підтримувала, огорнула теплом і турботою своїх вихованців. В колективі на дітей завжди чекали цікаві заняття і захоплююче дозвілля.

Керівник «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» Яна Трет’як щиро вболіває за свою справу, не просто викладає танці, а ділиться своєю позитивною енергетикою та зарядом бадьорості від себе особисто та від Людмили Маковець, Заслуженого працівника культури України, Кавалеру ордена Княгині Ольги ІІІ ступеню привітала випускників колективу, побажала натхнення та успіхів.

Вихованці фольклорного ансамблю «Любисток» подарували всім присутнім пісню «Стефанія», яка в цьому році перемогла на міжнародному пісенному конкурі «Євробачення», отримавши рекордну кількість балів, завдяки підтримці глядачів багатьох країн.

Завітали на свято і маленькі вихованці Школи раннього розвитку «Джерельце», куратор Валентина Владикіна, які привітали випускників.

Українська пісня – це душа народу, але й у танцях українці завжди були завзятими. Гопак прославляє нашу державу далеко за її межами. Глядачі у повному обсязі відчули красу українського танцю у виконання «Гопака» від вихованців «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце».

Захід завершився патріотичним флешмобом «Доброго вечора, ми з України» у виконання вихованців, педагогів, батьків.

Для всіх бажаючих було створено квіз-вікторину «Що ти знаєш про Конституцію України» в онлайн форматі, де вихованці мали змогу перевірити та поглибити свої знання Основного Закону країни.

Бажаємо, щоб кожен в нашій країні завжди відчував свою рівність та значущість, щоб перед кожним були відкриті всі дороги і горизонти, щоб попереду завжди було тільки успішне, світле і добре майбутнє. З Днем Конституції України!

Фотозвіт

         

Переглядів: 2754 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024