Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 01.09.2024, 04:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 609
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Декабрь » 13 » ВИХОВАЦІ ЦЕВ ПЕРЕМОЖЦІ ПЕРШОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВІРТУАЛЬНОЇ ВИСТАВКІ-КОНКУРСУ МОЛОДІЖНОГО МИСТЕЦТВА «СВІТ ГАРМОНІЇ» - 2020
11:33
ВИХОВАЦІ ЦЕВ ПЕРЕМОЖЦІ ПЕРШОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВІРТУАЛЬНОЇ ВИСТАВКІ-КОНКУРСУ МОЛОДІЖНОГО МИСТЕЦТВА «СВІТ ГАРМОНІЇ» - 2020

ВИХОВАЦІ ЦЕВ ПЕРЕМОЖЦІ ПЕРШОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВІРТУАЛЬНОЇ ВИСТАВКІ-КОНКУРСУ МОЛОДІЖНОГО МИСТЕЦТВА «СВІТ ГАРМОНІЇ» - 2020

 

Перша міжнародна віртуальна виставка-конкурс молодіжного мистецтва   «Світ гармонії» - 2020 проводилася у рамках календаря подій молодіжної мистецької конкурсної платформи WYACP «HARMONY», створеної міжнародною громадською організацією «Міжнародна освітньо-культурна асоціація» у партнерстві з британським благодійним фондом INCERE EDUCATION AND CULTURAL DEVELOPMENT (SECD), представництвом асоціації у великобританії -   uk вranch international educational cultural company (uk вranch iecc) та благодійним фондом «міжнародна педагогічна школа» - charity foundation «international education school».

У виставці «Світ гармонії» - 2020 взяли участь 85 учасників із України, Естонії, Грузії, Австрії, Великобританії та США.

На виставці представлені унікальні колективні роботи та роботи окремих учасників у номінаціях – образотворче і декоративно-прикладне мистецтво, фото і відеомистецтво та дизайн одягу.

Відкриття першої віртуальної міжнародної виставки молодіжного мистецтва "світ гармонії" відбулося 20 листопада 2020 року.

Автор ідеї створення - Любов Горват, заслужений працівник культури України, співзасновник  і голова правління Міжнародної освітньо-культурної асоціації.

Ви ще раз зможете оглянути експозиції виставки «Світ гармонії» на молодіжній мистецькій конкурсній платформі WYACP «HARMONY» вхід без обмежень…. чекаємо!!!! зустрічаємося тут! 

Три віртуальні екскурсії дозволять вам зайти в галерею та оглянути одну з найбільших колекцій картин, не виходячи з дому. Насолоджуйтесь галереєю у віртуальній реальності за допомогою комп’ютера, телефону або гарнітури. Пориньте в шедеври відродження з північної Італії, Нідерландів та Німеччини, включаючи твори Тиціана, Веронезе та Гольбейна. перегляньте колекції у музеї Вікторії та Альберта від старовинної китайської кераміки до вечірніх суконь ALEXANDER MCQUEEN, здійсніть неймовірну подорож через 5000 років людської творчості за допомогою цих онлайн-колекцій. Також не виходячи із власної кімнати  побувайте на виставках у музеях Києва національний музей українського народного декоративного мистецтва. виставка кераміки, знайомтесь з матеріалами обміну досвідом роботи учасників освітньої програми для педагогів початкової мистецької освіти.

Знайомтеся - Якименко Неля Миколаївна керівник гуртка «ткацтво» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради сумської області представила презентацію свого гуртка.

Церемонія закриття першої віртуальної виставки молодіжного мистецтва «Світ гармонії»,  відбулася 29 листопада 2020 року о 15.00 на молодіжній мистецькій  конкурсній платформі «гармонія» - WYACP «HARMONY».

Журі у складі: Джаннет Маклафін (Австралія),  Микола Білик (Україна), Анна Матошко (Великобританія),  Серж Смолін (Україна) гідно оцінило роботи вихованців гуртка «Ткацтво» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради та нагородило Дипломами за Перше місце вихованку гуртка Якименко Анастасію та гурток «Ткацтво» ЦЕВ під керівництвом Нелі Якименко, до речі гурток «Ткацтво» Центру естетичного виховання єдиний колектив зі усієї України отримавший Диплом за Перше місце у своєї номінації. Переможці також нагороджені подарунками, кубками та Грамотами.

Щиро вітаємо переможців, бажаємо нових творчих перемог та висловлюємо ПОДЯКУ організаторам виставки -конкурсу.

Це не єдина перемога вихованців гуртка «Ткацтво» в цьому році, і це гарний подарунок до Нового року.

До нових зустрічей на спільних творчих проектах!

   

    

Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024