Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 15:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Август » 5 » Вихованці ЦЕВ - переможці XV Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»
00:44
Вихованці ЦЕВ - переможці XV Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»

ВЕЛИКЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО "Я - УКРАЇНА! УКРАЇНА - СВІТ!"

 

 

 

 

 

19 липня 2021 року відбулась урочиста церемонія відкриття VI тематичної зміни, в рамках якої проходить фінал ХV Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!». УДЦ «Молода гвардія» –  співорганізатор фестивалю, який не лише надає майданчики для проведення конкурсної програми і фестивальних свят, а й створює і підтримує серед учасників атмосферу гостинності, привітності, дружби  і творчості.

Свято відкриття тематичної зміни і фестивалю разом із дітьми відвідали генеральний директор Українського дитячого центру «Молода гвардія» Валентина Українська; виконавчий директор Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі  ми діти твої, Україно!», Голова правління Міжнародної освітньо-культурної  асоціації  Любов Горват; співак, композитор, народний  артист  України, голова  журі   Міжнародного конкурсу – фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»   Олег Марцинківський; член журі Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!», соліст Одеського національного академічного театру опери та балету  Василь Добровольський; музикант, режисер Українського радіо Вадим Колосок.

– Затамувавши подих, діти-відпочивальники таборів «Прибережний», «Сонячний» та «Зоряний»,  спостерігали за тим, як учасники фестивалю з прапорами в руках впевнено крокують, радісно вітаючись з усіма. Здається, їх було настільки багато, що важко повірити, що уся ця творча молодь з однієї країни! Але ж таких талановитих дітей довкола нас набагато більше, і ми раді тому, що хоч мала їх частина приїхала показати, яким гарним є наше майбутнє.

З нагоди старту яскравої культурної події на адресу «Молодої гвардії» надійшли вітальні листи  від Міністра культури і інформаційної політики України Олександра Ткаченка та Міністра соціальної політики України Марини Лазебної. У привітаннях лунали побажання творчих перемог, незгасної енергії, успіхів і теплого спілкування у колі однодумців та друзів.

 Швидко плине час. І ось, кінець табірної зміни, закриття фестивалю. Нагородження та Гала-концерт.

Закриття XV Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!», що тривав в українському дитячому центрі «Молода гвардія», відбулося в атмосфері неймовірного піднесення й патріотизму. На літній естраді «Молодої гвардії» разом із творчими колективами та вокалістами з усієї країни працювали  також  вихованці Центру естетичного виховання. Дуже приємно що серед переможців  цього престижного конкурсу: «Народний художній  колектив»  хореографічний  ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України) - перше місце, а вихованці гуртка «Ткацтво» (керівник Неля Якименко) отримали також перше місце за творчі роботи представлені на виставці фестивалю!

Гала концерт. Закриття конкурсу- фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!" це велике дитяче свято " Я – Україна! Україна- світ!" – головна мистецька подія XV, ювілейного Міжнародного конкурсу-фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!".

"Почалося усе з виступу вожатих , які своїми навичками, намагаються не відставати від колективів, та вражати своєю масштабністю та майстерністю. Педагоги-організатори трьох таборів зустрілися на одній сцені, показуючи злагоджену роботу. Діти намагалися повторювати за ними рухи, аби показати свою підтримку. Це показало наскільки діти та вожаті стали рідні одне одному!"

"Концерт був досить довгим – складався, здається, з безлічі номерів. Пригадати усі буде важко, але деякі забути неможливо. Як от арію з опери "Кармен" у виконанні соліста Одеського національного академічного театру опери та балету Василя Добровольського, яку супроводжував блискучий вогняний танець... Запам'яталася також дівчина з Вірменії, яка виконувала чудову пісню рідною мовою..."

"Танцювальним колективам ніби не було ні кінця, ні краю. Один за одним вони виходили на сцену, готові вражати своїми вміннями публіку. Було досить цікаво бачити народні танці України, Білорусії та Молдови.

Не залишилися без уваги діти з вадами слуху. Вони підготували для нас цілих два неймовірних номери. Дивлячись на їхній виступ, не відразу розумієш, що перед тобою діти, які мають якісь вади. Їх керівник допомагав жестами відчувати музику. Це було справді неймовірно, тому номер "Колискова" став одним з  улюблених на цьому концерті"

На одній сцені з дітьми виступали і відомі артисти та народний артист України Олег Марцинківський.

Впевнений, діти надовго запам'ятають цей Гала концерт, будуть розповідати про нього батькам та друзям. Можливо, будуть переглядати його на записах, аби пригадати пережиті емоції.

Дякуємо, фестиваль "Усі ми діти твої, Україно!", дякуємо, "Молода гвардія"! Сподіваємося на нові зустрічі, а зараз в дорогу, додому з новими враженнями та новими планами на майбутнє.

Фотозвіт №1

Фотозвіт №2

   

  

Переглядів: 1392 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024