Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 06:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Декабрь » 31 » Вихованці Міску підтвердили свою якість освіти.
22:24
Вихованці Міску підтвердили свою якість освіти.

ВИХОВАНЦІ "МІКСУ" ПІДТВЕРДИЛИ  ЯКІСТЬ  СВОЄЇ ОСВІТИ

 

 

 

29 грудня в «Зразковому художньому колективі» театрі-студії естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, відмінник освіти України) Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради було проведене відкрите заняття та підведено підсумки зайнять за І семестр 2020 року.

В період пандемії освітній процес побудований по-іншому. Це все не заважає порушувати навчальний процес в Центрі естетичного виховання. Педагоги закладу вдосконалюють свої знання і впроваджують нові форми роботи, в тому числі індивідуальну. Заняття в колективі – це перші кроки дитини до пізнання і розуміння світу, власної творчої діяльності, процес опанування знань, вмінь та навичок.

Кожен вихованець підготував  різні за жанрами пісні: сумні, веселі, ліричні про шкільне життя, батьків,  природу, нашу землю. Діти розкрили свої здібності та проявили справжній артистизм, не зважаючи на те, що в залі тільки були присутні: директор ЦЕВ Володимир Кисельов, методисти Валентина Владикіна, Олена Процюк, культорганізатор Володимир Кисельов, керівники колективу Ірина Легейда та Іван Паніматченко. Вихованці виконали всі поставлені перед ними завдання навчальної програми добре. Вкотре переконуємося, що наші вихованці талановиті.

По завершенню «іспитів» гуртківці поринули у цікаву новорічно-розважальну програму з іграми, веселими завданнями та запальними танцями, яку провела культорганізатор ЦЕВ Наталія Ганюшина. На свято до вихованців завітав справжній Дід Мороз з подарунками, а після свята біля центру «Юність» він привітав батьків гуртківців.

Керівники колективу щиро вітають гуртківців, батьків, колег з новорічними святами! Нехай збуваються всі мрії, бажання, плани, задуми, сподівання! Бажаємо всім здоров’я, натхнення, затишку, тепла, любові, миру і добра!

     

  

Переглядів: 655 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024