Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 01:43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Май » 28 » Вихованці Шосткинського ЦЕВу малювали донорство
19:16
Вихованці Шосткинського ЦЕВу малювали донорство

ВИХОВАНЦІ ШОСКИНСЬКОГО ЦЕВ МАЛЮВАЛИ ДОНОРСТВО

 

 

 

Сьогодні, 28 квітня, на центральній площі міста в «Зразковому художньому колективі» студії образотворчого мистецтва «Мальва» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області відбувся пленер до Всесвітнього дня донора крові. Під відкритим небом 30 вихованців Шосткинського Центру естетичного виховання за допомогою фарб зобразили своє бачення донорства.

Співорганізатором пленеру стало Шосткинське відділення обласного Центру служби крові. Цей захід – один з напрямів виховної роботи каже Тетяна Василівна Михайличенко, керівник зразкової студії образотворчого мистецтва «Мальва» Центру естетичного виховання.

Пленер – це процес творення на природі, коли гра світла та тіні, сходу та заходу надає можливість упіймати ледь відчутні відтінки пейзажів. Малюнки, створені на пленері, мають дивовижні властивості: вони передають не тільки обриси та кольори, але й начебто відчуття повітря, свіжого вітру и навіть ароматів. Проводячи такі пленери в колективі дає можливість розвивати у вихованців свідоме ставлення до донорства крові та залучати до постійного донорства батьків та всіх небайдужих людей нашого міста.

Вихованці Тетяни Михайличенко вже не вперше долучаються до таких цікавих і гарних проєктів. Так нещодавно вихованці разом з іншими колективами закладу взяли участь у обласному конкурсі дитячих творчих робіт «Подарунок донору». За словами керівника діти розкривають перед нами, дорослими, світ веселковими барвами і показують своє вміння передати побачене на папері. На своїх заняттях Тетяна Василівна розширює знання вихованців про навколишній світ, формує пізнавальну і творчу активність і, уміння висловлювати свої думки на папері, не боятись помилок, розвиває спостережливість, увагу.

Тетяна Василівна додає, що  «Пленер на донорську тематику спільно з Biopharma Plasma Шостка ми проводимо другий рік поспіль. Наші вихованці на цій темі добре розуміються, бо з плазмацентром ми проводимо спільні заходи. Нас запрошували туди на екскурсію. Тож наші діти добре знають, де він знаходиться та наскільки важлива його місія, малюнки вийшли різнопланові, але для кожної дитини донор – це справжній герой. Зокрема, Єрмак намалював кров у пробірках. Про донорство він знає не з чуток, адже його мама – донор. Вона розповіла Єрмаку, що кроводача – це корисно і необхідно, адже ти рятуєш життя іншим людям».

Оксана Кедя, координатор донорського руху Шосткинщини висловила слова подяки юним вихованцям студії, які із задоволенням дарують свою творчість та подарувала солодкі подарунки всім учасникам пленеру. Плідна співпраця нашого закладу з центром «Biopharma Plasma Шостка» стає доброю традицією в рамках обласного соціально-освітнього проекту «Голос крові: ми – Українці»

Роботи виповнені на пленере перетворилися у маленьку виставку -експозицію у приміщенні ЦЕВ. Сподіваємося, що і надалі наші вихованці разом зі своїми керівниками будуть долучатися до творчих проектів закладу, області, країни і розкривати свій потенціал.

Фотозвіт

    

    

    

Переглядів: 1329 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024