Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 05:23

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Июль » 12 » Випускний вечір танцювального колективу «Let’S Go»
07:53
Випускний вечір танцювального колективу «Let’S Go»

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР - ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ

 

 

 

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком. Це – підсумок натхненної праці керівника колективу, сумлінного старання вихованців, незгасаючого ентузіазму батьків.

Так, ось і настав цей довгоочікуваний та водночас сумний день – день прощання з рідним колективом. Попереду незвідана даль, світле майбутнє та справжнє доросле життя. Позаду – батьківський поріг та неповторна юність.

Найголовніше завдання насьогодні – знайти себе, реалізувати в обраній професії та залишатися людиною за будь-яких обставин.

11 липня відбулось особливе свято, яке зібрало людей, які пов’язані однією великою пристрастю. -  Пристрастю до танцю, а саме випускний вечір танцювального колективу «LetS Go».

Цього року свято дійсно особливе, оскільки  проходить з дотриманням особливих норм.

Чимало талановитих, обдарованих, неповторних вихованців навчалися премудрості танцю в   колективі, але до кінця дійшли лише ті, кого не злякали складності та перепони на шляху, ті, хто зумів перемогти свої слабкості та невпевненість, ті, хто має величезну силу волі, незламний характер та жагу до перемоги. Сьогодні дійсно свято тих, хто уміє працювати над собою,  хто усім серцем відданий ритму танцю.  

Танцювальний колектив «LetS Go» - це не просто танцювальний гурток. Це родинне коло, куди приходять цілими сім’ями. Це місце – де кожен може знайти саме свій стиль для самовираження. Спільні інтереси допомагають батькам краще зрозуміти та пізнати своїх дітей. Хто полюбив танець усією душею вже ніколи не зможе повернути назад. Бо танець – це пристрасть, яка наповнює душу!

Сьогодні ми  маємо змогу пишатися  успіхами, радіти перемогам лише завдяки невтомній, титанічній праці  керівників, які пропускають через себе, через своє серце злети та падіння,  сльози радості та сльози розчарувань, перемоги та поразки.  Сергій Юрійович, засновник та керівник колективу заклав підвалини безмежної любові до танцю.

На святі були присутні батьки випускників, які виходять на сцену разом з дітьми та також зачаровані танцем. Всім випускникам колективу вручені Свідоцтва про закінчення закладу позашкільної освіти.

Наші випускники йдіть по життю у ритмі танцю, з гордо піднятою головою, під звуки гучних оплесків та яскравого світла софітів. Нехай Ваше життя буде сповнене  радістю нових звершень та перемог. Нехай Господь оберігає вас на всіх життєвих дорогах! – з такими словами звернувся Сергій Коваленко, керівник колективу до випускників  ЦЕВ.

  

Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 SSjVCN  
0
The main purpose of palliative care is to prevent and treat the symptoms and side effects of cancer and its treatment, particularly the physical, social, and spiritual side effects, he said <a href=https://finasterid.buzz>finasteride 1 mg</a> Benzodiazepines act as antiemetics and vestibulosuppressants by binding to specific receptor sites, which apparently potentiates the effects of gamma aminobutyric acid GABA and facilitates inhibitory GABA neurotransmission and other inhibitory transmitters

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024