Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 02:41

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Июнь » 19 » Всеукраїнські дистанційні конкурси відкрили нові зірки Шостки.
06:24
Всеукраїнські дистанційні конкурси відкрили нові зірки Шостки.

ЦЕВ: У ТАЛАНОВИТИХ КЕРІВНИКІВ - ТАЛАНОВИТІ ДІТИ!

 

 

 

Прийнявши участь у фестивалях та конкурсах талановиті виконавці, солісти та ансамблі, мають прекрасну нагоду донести свою творчість до широкої аудиторії. Практика проведення дистанційних фестивалів у країнах Європи та ближнього зарубіжжя показала, що це зручна ефективна форма участі, яка надає рівні шанси КОЖНОМУ виявити себе, свої таланти!

Участь у таких фестивалях-конкурсах дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди; охопити широке коло глядачів бо виступ побачать тисячі користувачів інтернету!

Я иду по городу родному.

Наслаждаясь жизнью, я живу

Я бегу по городу и слышу

Город Мой, как я тебя люблю.

Я смотрю на улицы родные

На дома, на скверы, на шоссе.

Город милый, здравствуй, ты красивый.

Сердце радуется волшебной красоте.

В воздухе витает запах счастья.

Хочется бежать и танцевать.

В парке на скамейке до рассвета

Утро раннее с тобой встречать.

Я люблю мой город весною.

Когда так красиво все цветёт

Я желаю тебе, мой город

Процветания и новых сверхвысот!!!

 (Ірина Домащенко)

 

Домащенко Ірина Вікторівна, керівник та творчий натхненник народної студії сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання стала учасником Міжнародного фестивалю-конкурсу «Талановитий Я». Вона гідно представила своє рідне місто, ставши ПЕРЕМОЖЦЕМ зі своїм циклом віршів, як автор. Представивши їх  у номінації література s поезія «Дорослі 24+».

Підводячи підсумки заходу Всеволод Сучков, голова журі,  відзначив неабиякий талант учасників цьогорічного фестивалю та звернув увагу, що учасники фестивалю виконують дуже важливу місію – мистецько-просвітницьку, збагачують українське культурне насліддя та додав, що в поезії  Ірини Вікторівни образ і ліричний підтекст твору створений за рахунок лаконічних авторських засобів, надовго залишається у пам’яті читача. Чіткий ритм і щирі роздуми автора, роблять цикл віршів легким і доступним для читання і розуміння. Побажав подальших творчих успіхів.

Конкурс-фестиваль «Талановитий Я» відбувся  за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України.

Вітаємо Ірину Вікторівну із перемогою та бажаємо нових досягнень.

  

Не відстають від керівників й наші вихованці; За підсумками І відбіркового туру Міжнародного багатожанрового телефестивалю «Поціловані Богом» вихованка Шосткинського фольклорного ансамблю «Любисток» Олеся Сочан в номінації «Художнє читання» зайняла І місце.

У категорії учасників 4-7 років Олеся впевнено і емоційно прочитала твір «Я - Українка». Журі високо оцінило талановито розкритий емоціями, жестами, мімікою, рухами образ дочки-українки, яка тішиться своєю Батьківщиною, її красою, багатогранністю. Також організатори відзначили  вдало доповнений образ колоритом стилізованого українського одягу, в якому виступила Олеся.

Крім нагороди за зайняте перше місце, Олесю Сочан запросили взяти участь в гала-концерті фестивалю, який відбудеться на березі Чорного моря в Херсонській області. Телефестиваль проводиться в два етапи, завершується Гала-концертом та нагородженням переможців.

Телефестиваль, який цьогоріч відбувся в режимі онлайн, проводиться за підтримки Творчої спілки “Асоціація діячів естрадного мистецтва України”.

Керівника народного фольклорного колективу «Любисток», в якому займається Олеся, Тетяну Стегайло організатори телефестивалю відзначили подякою за сумлінну працю, розвиток і популяризацію музичного мистецтва серед дітей та молоді, високий професійний рівень підготовки учнів до участі в фестивалі. До речі, Тетяна Анатоліївна, є членом спілки “Асоціація діячів естрадного мистецтва України” та їй присвоєно почесне звання «Заслужений діяч естрадного мистецтва України».

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

    

Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024