Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 08:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2020 » Май » 29 » Всеукраїнський дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Талановитий Я»
18:27
Всеукраїнський дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Талановитий Я»

ВИХОВАНЦІ "ШАРМУ" ЗДОБУЛИ ДИПЛОМ І СТУПЕНЯ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ

 

 

У м. Київ за підтримки Міністерства освіти України та Департаменту культури Київської міської державної адміністрації відбувся Всеукраїнський дистанційний конкурс «Талановитий Я».

Мета фестивалю-конкурсу – це надання допомоги талановитій творчій молоді, та сприяння реалізації програм національно культурного розвитку.

Всеукраїнський дистанційний конкурс «Талановитий Я» відкриває нові можливості для всіх творчих колективів і окремих виконавців, незалежно від віку і місця проживання.

Практика проведення дистанційних фестивалів у країнах Європи та ближнього зарубіжжя показала, що це зручна ефективна форма участі, яка надає рівні шанси КОЖНОМУ виявити себе, свої таланти!

Участь у фестивалі-конкурсі дозволяє подолати географічні та матеріальні перешкоди; охопити широке коло глядачів; ваш виступ побачать тисячі користувачів інтернету!

13 травня вихованці «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання  з хореографічною картинкою "Веселі жабенятка" здобули Диплом І ступеня у  Всеукраїнському  фестивалі – конкурсі мистецтв «Талановитий Я»

Фестиваль був організований БФ "Наш слід" за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури  України. Всі учасники отримали медалі та дипломами. Керівники колективу Ірина Домащенко та Олена ХохолПодяки від організаторів конкурсу та детальну рецензію на представлений на конкурс номер.. Володарем спеціальної Подяки став Центр естетичного виховання за вагомий особистий внесок у розвиток музично-естетичного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальшого творчого й професійного зростання!

    

 

Переглядів: 882 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024