Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 01:30

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Ноябрь » 18 » Засідання обласного методичного об’єднання «STREAM-освіта дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти"
17:19
Засідання обласного методичного об’єднання «STREAM-освіта дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти"

"STREAM-ОСВІТА ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ В ЗАКЛАДАХ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ"

 

 

 

18 листопада 2021 року в онлайн форматі на платформі Zoom відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів закладів позашкільної освіти області, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, з теми «STREAM-освіта дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти».

Педагоги обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю детально зупинилися на таких важливих питаннях:

  • Робота творчих об’єднань початкового навчального рівня з упровадження технологій STEM-освіти: сучасні тенденції, ефективні практики.
  • Реалізація STEAM-технологій у закладах позашкільної освіти.
  • Інтегрований підхід у розвитку творчих здібностей вихованців
    (з досвіду роботи школи раннього творчого розвитку «Світлячок»).
  • Особливості організації освітньої діяльності з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку за змішаною формою навчання.
  • Емоційний інтелект дітей, можливості його розвитку засобами позашкільної освіти.

Поділилися досвідом роботи і Тетяна Дорошенко, заступник директора Конотопського центру дитячої та юнацької творчості з теми: «STREAM-освіта дошкільнят».

Долучилися до методичного об’єднання і педагогічні працівники Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області, які працюють з вихованцями дошкільного та молодшого шкільного віку. STREAM-освіта - це новий підхід до розвитку, виховання й навчання дітей. Така освіта формує у дітей нестандартне мислення, викликає бажання самостійно мислити, пізнавати світ та робити відкриття. Сучасні вихованці - відкриті, розкуті, комунікабельні. Педагогу, розвиваючи здібності, обдарованість дитини, вкрай важливо спрямувати їх у правильне річище - на користь добра.

Дякуємо організаторам та виступаючим за змістовну, корисну інформацію та новий отриманий досвід.

   

Переглядів: 725 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024