Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.07.2024, 14:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 608
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2021 » Ноябрь » 26 » Завершуємо тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
22:08
Завершуємо тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

ЗАВЕРШУЄМО ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ З ОСНОВ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

 

 

 

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці дітей до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Життєве  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Отже, виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації - одне з пріоритетних завдань, яке поставлене сьогодні перед освітою.
Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій, особливо тих, вірогідність виникнення яких достатньо висока на тій чи іншій території, та в які можуть потрапити саме діти, є потреба у проведенні в закладах позашкільної освіти профілактичних заходів. Одним з таких заходів є «Тиждень знань безпеки життєдіяльності».

У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування у вихованців свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед дітей;  розвиток життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя.

Окрім інтерактивної гри-заняття «Безпека у спілкуванні зі свійськими та дикими тваринами»(Школа раннього розвитку «Джерельце» ) та Квізу «Бережи себе» (театр «Дзеркало»), на цьому тижні для вихованців студії образотворчого мистецтва «Мальва»(кер. Т.Михайличенко) був проведений конкурс малюнків «НС очима дітей». Тематика малюнків охопила широке коло питань безпеки: коронавірус, поведінка на воді, дорожній рух, зимова небезпека та інше. Діти активно долучилися до конкурсу. Малюнки вийшли цікавими, яскравими, інформативними.

Радимо усім, великим і маленьким дотримуватись правил безпечної поведінки та берегти своє здоров’я.

    

Переглядів: 874 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024